Lidmaatschap
16358
page-template-default,page,page-id-16358,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Lidmaatschap

Als u wilt dat uw professionals bij blijven op hun vakgebied. Uw arbeidsonderzoekers en uw organisatie werken daarmee onder de bescherming van onze vereniging. Daar mag u op terugvallen!

 

Velen zijn u al voorgegaan. De brede vertegenwoordiging zorgt er voor dat de visie niet vernauwd wordt, maar juist in de breedte wordt uitgewerkt en onderhouden. Tijdens de Inovat Dagen, werkbezoeken en via het besloten ledendeel van onze website.

 

 

Contributie
De Algemene Vergadering heeft de basiscontributie (=bedrijfslidmaatschap) vastgesteld op € 460,00 per kalenderjaar. Voor elke te registreren professional komt hier € 75,00 boven op, eveneens per kalenderjaar te betalen. De bedragen zijn exclusief BTW vermeld.

 

Arbeidsdeskundigen, die wel gediplomeerd zijn maar toch niet worden toegelaten tot het Register Arbeidsdeskundigen, kunnen zich eveneens bij onze vereniging late registreren in de beroepsgroep Inovat Professionals. Zij betalen € 115,00 (exclusief BTW) per kalenderjaar, omdat er sprake is van een aanvullende registratie. De betrokken arbeidsdeskundigen zijn immers ook lid van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen.